Archive for the ‘GREAT EXPERIENCE’ Category

DSC08569

KOTORR, MONTENEGRO

For the last 7 months I kept on waking up every morning at 8 o’clock, which was a bit of pain for a sleep lover like me. Every single morning, as I was encouraging myself for about 5 minutes to get out of the bed, (more…)

Advertisements

Sigurisht që nuk duhet të prisni që të hani spageti putaneska apo karkaleca deti te ‘Mrizi i Zanave’..Bëhuni gati për të ngrënë gjëra të zakonshme, të ofruara në një mënyrë që me siguri do ta shijoni.

Lëngu i shegës

DSC08345

Mos u trembni! Nuk do të largoheni pa u ngopur!

DSC08354 (more…)

First day of life

Posted: January 4, 2015 in FOTO GALERI, GREAT EXPERIENCE
Tags:

matern13

As I was trying to take the best pictures I could, I saw this little cute newborn baby sleeping so quietly. Then, I noticed her mother looking at her with the eyes of pure love and I thought: Since the moment we are born and every single day of our lives, despite of all our worries and problems, there are these marvelous moments when the presence of our moms makes us feel just safe. It’s not easy feeling safe in a world of danger, but I know, I have always known that the tranquility my mom gives me, it really is irreplaceable..

January 2015

1620557_795687337118547_8390484323582686271_n

Risia e Festivalit Ballkanik Të Filmit, këtë vit edhe të rinj të apasionuar pas kinematografisë

Delinda Muçollari

5 shtator 2014

Festivali Ballkanik i Filmit dhe Kulinarisë në Pogradec zgjoi këtë herë kureshtjen e studentëve të arteve, gazetarisë dhe të të rinjve që janë të apasionuar pas filmit dokumentar dhe atij artistik. Të zotët e shtëpisë Eno Milkani, Gerta Qyrku dhe Fatos Baxhaku sollën këtë vit risinë e workshop-it një javor që mbështetet nga Fondi i Kombeve të Bashkuara për Popullsinë. Të rinjtë kanë mundësi të punojnë gjatë kësaj jave krah ekspertëve të njohur të filmit si: regjisori i vjetër i filmave, Esat Mysliu, gjithashtu pedagog pranë Akademisë së Arteve në Tiranë dhe pedadogia e gazetarisë televizive Rajmonda Nelku, të cilët po punojnë për të orientuar studentët drejt konceptimit dhe realizimit të filmit dokumentar dhe reportazhit. Po ashtu, pjesë e rëndësishme e workshopit është prezenca e regjisores nga Prishtina, Shota Bukoshi dhe Jens Metzger, si përfaqësues të Insitutit Gëte në kryeqytet. Synimi i tyre është të sjellin eksperiencën dhe praktikën gjermane për të rinjtë e interesuar në mekanizmin e kontratave të punësimit për regjisorë e producentë të rinj. (more…)

Watch this! You might love it 🙂

Best cheerleaders! Final Four 2014, Prishtine

24-27-th of April 2014

Image

First day at work-horrible! First day at Internship- amazing!!

So, I`m taking up a course on media and journalism until June and it`s needed a really hard work by me to achieve what i have to do these months. We are at “Club fm” studio, one of the bests radios on Albania. There`s my friend smiling at this picture and me speaking on the microphone. We`re really glad about it. (more…)