Me letra

Posted: November 29, 2015 in DELI`S STUFF, POEZI

Mos bëj zë se letrat s’ti lexoj,

E përgjigje pas tyre s’të kthej

Ditë e tërë duhet t’i kuptoj

E për dreq prapë sensin s’ua gjej.

Mos mu qa se nuk qesh me shakatë

Që ti pretendon se ke bërë,

Po s’më del kurrë veç një natë

Të nxjerr helmin e vitit të tërë.

 

Me ankesa vesh s’po të marr

Viktimë ti,viktimë unë, kush e di!

Po s’më duhen as letra,as shaka

Kur s’ka ‘ne’,s’më duhesh as ti.

 

Mos bëj zë se jam e padrejtë,

Po s’di më mirë të ta them

Në do të përgjigjem dhe qesh

Pse nuk e nis rrugën dhe vjen?

 

Viktimë unë,viktimë ti,të dy themi

Po nuk vlen më as njëra,as tjetra

Ti sdi të jetosh pa përgjigje

Unë s’di të jetoj me letra..

Deli Muçollari / 2015

Advertisements
Comments
  1. Megis Çeli says:

    I will make your page more known girl! 😉 Ke materiale shume interesante. Te perqafoj! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s