Archive for February, 2015

Every day has a twilight

Posted: February 10, 2015 in FOTO GALERI
Tags:
find 4 me logo dritare

Find Four Cafe Korça

Advertisements

Little pieces of joy

Posted: February 10, 2015 in FOTO GALERI
Tags:
Find Four Cafe Korça

Find Four Cafe Korça

matern7

The present and the future

Posted: February 10, 2015 in FOTO GALERI
Tags:
Ezan

Ezan

couple-restaurant

“Fransuai e pyeti se ç’do të pinte. Gjithçka varej nga porosia e saj. Ai mendoi: Po të marrë një kafe pa kafeinë do të çohem e do të iki. Në një takim të kësaj natyre, njeriu nuk ka të drejtë të pijë kafe pa kafeinë. Kjo është pija më e papërshtatshme për një muhabet të këndshëm. E njëjta gjë mund të thuhet për çajin.ende s’je ulur mirë dhe vetja të duket sikur gjendesh brenda një fshikëze krimbi mëndafshi pak të flashkët. E ndien veten sikur do të kalosh një varg të dielash pasdite duke parë televizor. Ose më keq: (more…)