Archive for January, 2015

Çorba jonë allafrënga

Posted: January 19, 2015 in AKTUALITET
Tags:

Nga Delinda Muçollari

03fe67f8a9b6a3d957cf1461471475dd

7janar 2015. Mund të ishte çdo ditë tjetër.

Paris. Vështirë të mendosh se mund të jetë e rastësishme diçka që ndodh në një nga nyjet e Europës.

Media. Të nxit menjëherë një reaksion arsyetimesh lidhur me pushtetin që zotëron duke u shndërruar në shkrepësen që u vë flakën dhjetëra konflikteve që ziejnë anë e kënd.

Islam. Një nga dimensionet e botës ku jetojmë që gëzon statusin si një nga shtyllat e njerëzimit, ashtu sikurse dhe evokon një mllef të pazgjidhshëm në memorien e shumë njerëzve, të imponuar apo edhe të qëllimtë.

ISIS. Sinonim i një epidemie që po asimilon territor çdo ditë e më shumë në veshët e botës dhe po rekruton në rradhët e veta ushtarët e terrorit gjithnjë e më të shumtë në numër.

Charlie Hebdo. Emër i një mediumi gati të panjohur më parë , i cili bëri xhiron e botës brenda 24 orësh duke e paguar çmimin me 12 jetë njerëzore.

E mbi gjithë këto, qëndron kryefjala e konfliktit dhe antipodi i paqes: TERRORIZËM.
(more…)

Advertisements

matern4

Sleelping baby Emerald

Posted: January 6, 2015 in FOTO GALERI
Tags:

matern11

My Nemo found his way home

Posted: January 4, 2015 in FOTO GALERI
Tags:
Lost Nemo.

Lost Nemo.

Where to go?

Where to go?

Way found.

Way found.

Back to family. Yaaaay!

Back to family. Yaaaay!

First day of life

Posted: January 4, 2015 in FOTO GALERI, GREAT EXPERIENCE
Tags:

matern13

As I was trying to take the best pictures I could, I saw this little cute newborn baby sleeping so quietly. Then, I noticed her mother looking at her with the eyes of pure love and I thought: Since the moment we are born and every single day of our lives, despite of all our worries and problems, there are these marvelous moments when the presence of our moms makes us feel just safe. It’s not easy feeling safe in a world of danger, but I know, I have always known that the tranquility my mom gives me, it really is irreplaceable..

January 2015

Baby Joy

Posted: January 4, 2015 in FOTO GALERI
Tags:
Xhoi

Xhoi

Kristela

Kristela

Newborn baby

Posted: January 3, 2015 in FOTO GALERI
Ajsel

Ajsel