Archive for November, 2014

Shoqes që u martua

Posted: November 10, 2014 in POEZI

S’të erdhi shkesi me qeleshe
veshur pas modës ai t’erdh,
po rrjedh ai nga lloji i shkesëve,
si macja që nga tigri rrjedh.

 
Dhe nuk të shiten ty me pare
sipas kanunit të egër por,
i zëvëndsoi makina larëse
dhe i magjishmi televizor.

(more…)

Advertisements