Në strehën e “komunistëve”

Posted: June 10, 2014 in AKTUALITET, PERSONAZH

Në strehën e “komunistëve”

Reportazh rreth aktivitetit dhe qëllimeve të Aleancës kundër diskriminimit dhe komunitetit LGBT. 17 maj, përgatitjet dhe rezultatet e Paradës së Krenarisë. Maj 2014

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s