Archive for May, 2014

Your body is perfect the way it is, but we have all those concepts about right and wrong, good and bad, beautiful and ugly.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

These are just concepts, but we believe them, and that’s the problem. With the image of perfection we have in our mind, we expect our body to look a certain way, to act a certain way. We reject our own body when the body is completely loyal to us. Even when our body can’t do something because of its limitations, we push our body and our body at least tries. Look at what you do with your own body. If you reject your own body, what can other people expect from you? (more…)

Advertisements

You can be a God!

Posted: May 26, 2014 in THENIE, THOUGHTS..

IF YOU LOOK AT YOUR BODY, YOU WILL FIND billions of living beings who depend on you. You are responsible for all of those beings. For them, for your cells, you are God. You can provide what they need; you can love all those living beings, or you can be so mean to them.

What’s Love?

Posted: May 26, 2014 in EVERYTHING ABOUT WORLD, LIBRI

Love is what makes you happy, and if you become the servant of love, and your partner becomes the servant of love, you can just imagine all the possibilities. The day will come when you canbe with your partner with no guilt and no blame, no anger and no sadness. That day will be wonderful when you can be completely open, only to share, only to serve, only to give your love. (more…)

Watch this! You might love it 🙂

Studente ne prag te pensionit!

aDSC04276

Paradoksale, por e vertete. Shume infermiere 50 dhe 60 vjecare jane detyruar te rifillojne studimet ne fakultet per te mbrojtur vendin e punes! Shkrimin do e gjeni ne gazeten Shqiptarja.com

Nje shkodrane e vogel dhe e talentuar duke kenduar kengen Wrecking Ball te Miley Cyrus.
Velipoje, 10 maj 2014

Para Kullës së Babelit

Posted: May 1, 2014 in AKTUALITET

Image

Sasia e informacionit që qarkullon cdo ditë rreth nesh është e pafund. Të reja dhe të vjetra, të thëna e të pathëna, hamendësisht të vërteta dhe jo të tilla bëhen pjesë e së përditshmes sonë duke na goditur veshin dhe syrin pa pushim. Nga vjen gjithë ky informacion? Burimet janë të shumta. Në shekullin e 21-të mund të të mungojnë plot gjëra, por informacioni jo.

Hape televizorin dhe do të gjesh pafund edicione lajmesh, programe artistike, talk show me tema politike, ekonomike,sociale,kulturore, mbledhjen e rradhës së Parlamentit, inaugurimin e rradhës (more…)