Gentjan Alinani

Posted: April 10, 2014 in AKTUALITET, PERSONAZH

Gentjan Alinani Portreti i nje studenti te gazetarise, i cili eshte gjithashtu kryeredakton i nje prej gazetave te sportit ne vend. Rrefimi i tij si e ka pare kete profesion ne fillimet e tij, dhe cfare ka ndryshuar tashme tek ai ne rolin e drejtuesit. Gentjan Alinani : “Karriera eshte produkt i perkushtimit dhe fatit”        Nga Delinda Mucollari

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s