Rrefim..

Posted: April 9, 2014 in DELI`S STUFF, THOUGHTS..

..sepse Ai ёshtё mall, malli qё

shpirtin kafshon dhe dot s’e tret..

malli qё thumbon sa herё nevojё kam t’i dёgjoj zёrin e prapё s’e gjej..

ai ёshtё zemra bosh kur mungon rreth meje dhe ajri i vetёm s’mё mbush dot me jetё..

ёshtё himn i gdhendur qё mё troket ritmin e tij cdo cast brenda zemrёs..

ёshtё fjala e para qё dua ti oshёtij botёs,

emri i parё qё dua tё kёrkoj duke vrapuar,

duke u lutur tё mos ketё ikur,se braktisjet i urrej e aq mё tepёr dhimbjet..

sepse ai ёshtё Zot sa herё e pёrmend nё pёshpёritjet e lutjeve tё mia,

ai ёshtё shenjt sa herё uroj pa limit tё jetё i lumtur kudo e kurdo,,

sepse ai ёshtё yll qё udhёheq netёve ёndrrat e mia,

ai ёshtё toka ku mbёshtes rrёnjёt e mia,,

ёshtё jastёku i mrekullive nё fund tё ditёs,,

ёshtё filmi im i preferuar qё ka njёmijё happy ends..

ai ёshtё fundi i kёrkimit dhe zanafilla e fitores,,

sepse ai ёshtё buzёqeshja..

ёshtё loti i gёzimit..

ёshtё puthja..

pёrqafimi..

ai ёshtё rruga ku dua tё lё kujtimet e mia,,

ёshtё pasuria e shpirtit tim,,

ёshtё trashёgimia qё dua t’u lё tё vegjёlve tanё..

ai ёshtё universi ku rron jeta ime..

universi i vetёm ku frymoj e lirё..

.D.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s