Archive for April, 2014

Best cheerleaders! Final Four 2014, Prishtine

24-27-th of April 2014

Advertisements

Image

European Song Contest 2014 is going to open its doors this time at Copenhagen, Denmark. Just as these last years, Albania will be there with its representative song “One night`s anger”, selected at the final of Festivali i Këngës, which took place in the Albanian capital city Tirana. 16 entrants fought for the possibility to represent Albania in the 2014 Eurovision Song Contest,but in the end of the show, the jury members made their decision and gave Hersi Matmuja the awaited ticket to Copenhagen!

As an albanian, maybe I should be nice to our artists, but (more…)

Image

First day at work-horrible! First day at Internship- amazing!!

So, I`m taking up a course on media and journalism until June and it`s needed a really hard work by me to achieve what i have to do these months. We are at “Club fm” studio, one of the bests radios on Albania. There`s my friend smiling at this picture and me speaking on the microphone. We`re really glad about it. (more…)

Image

Fiksimi për të patur në duar një produkt “Apple”, “Samsung” apo marka të tjera gjigande të teknologjisë, po shndërrohet padashur në një patologji të lehtë ose jo për të rinjtë sot përqark globit. Menjëherë pas daljes në treg të një produkti I-phone, I-pod, lap-top etj. me qindra blerës nxitojnë të kenë të parët emrat e fundit të tregut ndërkombëtar. Siç duket, edhe pse më rrallë, e njëjta gjë po ndodh edhe në vendin tonë. Shumë prej miqve e të njohurve të mi përdorin një apo më shumë prej këtyre produkteve dhe dëshira për tu përditësuar me teknologjinë e fundit bëhet gjithmonë e më e madhe.

Por, si e shoh unë fenomenin e “mollëzimit” në Shqipëri?

Është i pamohueshëm fakti që shumë shqiptarë mund t`i përballojnë çmimet e këtyre risive teknologjike dhe nuk përbën problem për ta update-imi i herpashershëm me këto produkte luksi. Megjithatë, (more…)

Image

Strehë në teatrin e të qeshurave

I shoh si po tkurren një nga një kalimtarët në rrugë. Kryqëzojnë krahët rreth vetes dhe nxitojnë për të kaluar vijat e bardha, me apo pa dritë të gjelbër. Në  këtë ajër të ftohtë të pasditës që të godet fytyrës duket se janë të justifikuar. Le të nxitojnë! Ngutemi dhe ne për të arritur sa më shpejt tek teatri i komedisë. S`duam aspak të sfidojmë retë që janë përveshur në formë kërcënuese, e shpejtojmë të strehohemi në teatrin e të qeshurave. Nuk duam të vonohemi. Sipari hapet pas 30minutash dhe urojmë që ende të ketë bileta, qoftë edhe në rreshtat e fundit. Të kthehemi “duarbosh” në shtëpi, nuk mundet! “Djemtë Gazmorë”do të duhet të qeshin me ne! (more…)

The protest.Who is going to protect us, if our government does not?

An albanian man was killed by the warders in a greek prison after being tortured. The albanian citizens protest because noone is being punished for that inhumane action!

Who is going to protect us, if our government does not?

An albanian man was killed by the warders in a greek prison after being tortured. The albanian citizens protest because noone is being punished for that inhumane action!

A sad comedy..

Posted: April 11, 2014 in ALBANIAN VOICE, TEATËR

Image

It`s sad how a comedy turns out to be not funny..It happened yesterday while watching a play in the theater. I was expecting that “The Sunshine Boys” written by Neil Simon, to be very hilarious, but I left the playhouse not that joyous. At the most important part of the play, it started raining. We all were inside, but we could hear the noise of rain hitting the roof with all its power. It became very strong so that the actors could not be heard. (more…)

Foto gjatë shfaqjes së komedisë “Djemtë Gazmorë” në Teatrin Kombëtar të Komedisë. Në role kryesore: Robert NDRENIKA, Viktor ZHUSTI, Elia ZAHARIA.

Foto gjatë shfaqjes së komedisë “Djemtë Gazmorë” në Teatrin Kombëtar të Komedisë. 10.4.2014