Archive for January, 2014

Imazhi i Shqiperise ne bote

Posted: January 20, 2014 in AKTUALITET

Nga Delinda Muçollari

Të jetosh në një vend si Shqipëria, me një demokraci të re dhe ende tepër të brishtë, është fati i secilit prej nesh që hamë çdo ditë bukën e kësaj toke

(more…)

Advertisements

Kaq ishte..

Posted: January 20, 2014 in DELI`S STUFF, POEZI

Kaq ishte flaka,

ja tek u shua..

dhe trupat tanë ftohen tani..

kaq edhe fryma,

ishte per mua..

pa zjarrin tend ç`do bej s`e di..

(more…)

Mos i beso..

Posted: January 20, 2014 in DELI`S STUFF, POEZI

Mos beso kurrë n`ato shikime

Që dashninë tonë nuk e përfillin

(more…)

Ndaj..

Posted: January 20, 2014 in DELI`S STUFF, POEZI

Image

S`do t`më ndërroje me një tjetër..  dëshirë

E kush shpirtin do ta përkëdhelte pastaj?

(more…)

..I’ll be me..

Posted: January 16, 2014 in EVERYTHING ABOUT WORLD

..I’ll be me...

@mybirthday

Posted: January 8, 2014 in DELI`S STUFF, FOTO GALERI

@mybirthday