Nëse ti vjen..

Posted: November 4, 2013 in DELI`S STUFF, POEZI

S`do njohë të dytë largim kjo botë

Asnjë “ajo” s`do thotë: gënjen!

Porsi këmbanë do rrahë fort

E bardha zemër .. nëse ti vjen..

Nëse ti vjen do puthen qiejt

Do shkruajnë emrin tënd ylberët,

Në mirseardhje do ndizen yjet

Për mua, ty dhe gjithë të tjerët..

Nëse ti vjen s`do të më duhet

Të ëndërroj për tjetër gjë,

Ndaj përqark bota ime lutet

Që të kesh ardhur tanimë..

.D.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s