Ne të dy..

Posted: November 4, 2013 in DELI`S STUFF, POEZI

 

“Ne tё dy.. krejt si dy brigje

qё buzёt rrjepin e s’preken dot,

pёrballё dёnuar tё qёndrojmё

e duart lutur shtrijm’ mё kot..

 

Ne tё dy.. si pole akujsh

qё as dhe njё ortek s’i zgjon

mbesim tё heshtur duke ςapitur

drejt ekuadorit tonё..

 

Ne tё dy.. porsi 2 zjarre

qё veten djegin nё fshehtёsi

si nuk e ngrohёm njeri-tjetrin,

po pёrfunduam prush e hi?..

 

Ne si dy qiej qё pёrplasen

por qё tё puthen s’munden dot

ne si njё diell mes njё nate

jemi tё dy ekslips i plotё..

.D.

Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s