Zgjuar..

Posted: July 24, 2013 in DELI`S STUFF
Tags:

“Vagulluar nen petkun e nates,
bulza drite te henes po pres,
fije hijesh duken-zhduken vaget,
dikush endrren ma preu ne mes..

Deshiruar per nje copez drite,

dhe lekura po me qan nga malli,

dikush endrrave me shfaqet ne ikje,

sa dhe hapat e nates i ndali..

Peshperitur mendimet nen buze,
rrugen per n’agim si ta gjej e vet,
mes netesh dhe ikjesh me te mos humb,
te prek drit’ e zgjim, mberritje te prek..”

.D.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s