you`re the world to me..

Posted: July 4, 2013 in DELI`S STUFF

 

..Nuk do mundja
ta mendoja
dikë tjetër mes dëshirash,
nuk do mundja
t’ëndërroja
kohën,vendet më të mira..

Stë ndërroj me asgjë që ka bota,
nuk të fal tek askush as me ndoshta..
..as me yjet e natës
që ndricojnë errësirën,
as me hënë as me diell, me mëkat lamtumirën,,
as me mijra pranvera
metropole,qytete
nuk i dua të tëra e vetme..
..as me Rrugën e Qumshtit,
udhëtim mbi ylber,

as me 7 mrekullitë ndonjeherë,,

as me shiun e verës
as me borë në Tiranë,
as kështjella as mbretër ku janë..
stë ndërroj as me këngë
as me fjalë poeti,

as me ndjenjat vargjet e një tjetri..
as diamante nuk dua
as pushime në Hënë
Rion,Romën,Parisin si coj nëpër mënd,,
as koncertet në Vjenë

as me Zeusin vet
me dëshira e plane
as me netë në bregdet..
Më mjaftojnë përkujdesjet,

Detajet që di
ato sy,buzëqeshjet

ai zëri i tij..
..dhe i dua petalet që bien
dhe trokitjet e shiut dritaresh
dhe kristalet e dimrit mbi xhama makinash
përshëndetjet me dorë pas ndarjesh..
dhe i dua dhe muzgjet
duke pritur tek dera
nese di se do vish
pres 1000 herë të tjera..
ato zgjimet e vona

dhe vonesat ne punë
atë vrapin shkujdesur
për të ardhur tek unë,,
edhe vapen,ankesat
fjalë pa fund të një mike
më pëlqejnë kur ka ardhje,jo ikje..

edhe zhurma avionësh
të qarat e bebit
edhe duartrokitjet duken rima t`poetit..
dhe dua pëshpëritjet,
xhelozitë,përkëdheljet,,

prej teje dhe heshtjet dhe prekjet..
..të qeshurën dua në fund historie
dhe puthjen si fjalë dashurie..
më pëlqejnë edhe zënkat
edhe faljet,pajtimet
nëpër nete nën henë përqafimet..
dorëzuar,e lumtur
i pranoja të gjitha,
vetëm t’ish zemra jote.. e imja..

..looooo

 

.D.

Advertisements
Comments
  1. […] you`re the world to me… […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s