ESHTE DASHURI…

Posted: July 1, 2013 in POEZI
Tags:

…kur merr frymë me mushkërinë e tjetrit
…kur loti i huaj faqes tënde rrjedh
…kur nata e tij të ndriçon mëngjesin
…kur ç’ka shpirti i tij vështrimi yt nxjerr…
…kur gjak’ i tij përflak zemrën tënde
…kur sytë e tu qerpikët e tij kanë
…kur prekja të vjen nga tingujt e një kënge
dhe duart e tua të tuat më s’janë…

Artan Gjyzel Hasani

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s