Gal, the bomb specialist!

Posted: September 24, 2015 in EVERYTHING ABOUT WORLD

12030760_1010290369013617_1019610783_n

I’m sure Gal will have thousands of stories to tell to his grandkids when he will be an old and still crazy man. Of course, if he will ever survive after being 35 and not die in a strange painful way and of course if he will ever have gandkids. Hmm..it doesn’t sound like Gal’s thing. Anyway, me, i would like to tell his stories around the world if i ever meet him again in another corner of the world, where he’s planning to go.

Well, Gal was raised by wolves in the middle of the jungle, somewhere in Kibutz of Israel, which is the happiest socialist village in the world. This is the pure truth, even though he’s going around saying that 100 years ago he was a beautiful princess, who kissed the wrong prince. Imagine a princess with the same beard.. Wonderful! Anyway, the wolves or whoever took care of him, taught him how to recognise a plant from another, how to grow ‘grass’ in the garden, how to tell what is mint and what’s not, how to grow a beard in three days, how to cut the fresh meat with his fingers’ nails, how to walk around the ship’s jungle all night watching everybodys’ business, how to prepare a chicken sandwich with cesar sause in 2 minutes, how to refuse toblerones whenever anyone offers to him, how to not care for anyone except himself,but still taking care of whoever asks his help.. and, finally, i strongly believe that a very specialised kind of wolf taught him how to look like a sick pedofile or like the village raper with one movement of the braze. That’s Gal. So amazing!

Have you ever known someone who  always looks like he has the situation under control, and wherever, whenever have a half misterious smile that says: I’m Gal, I’m the boss and you can’t beat this! He will always look so calm and almost happy even when the company doesn’t make his contract shorter, even when they don’t want to make this great guy a chief, even when they give him a long flight, or a couple of flights to go back home, even when the taxi driver is so rude to him asking for more money than he should take (as any taxi driver around the world does), even when a cute, young and drunk girl wakes him up in the middle of the night asking him a beer, even when he’s roomate (the hot one ) kicks him out of the cabin until the chess mat is done, even when he has to be awake all night long in the medical centre, even when.. even when.. God knows what..

What’s else to be told Gal? How crazy can you be? I don’t know, and problably i will never know cuz you don’t post anything in facebook. But, I will remember you and I will tell my twenty grandkids about this friend that I once had. Down there in South Africa, or in India,or whereever you will be, keep being the free soul you are! I imagine you under the sun, next to the beach with two bitches having every woman and being nobody’s man!

That’s what I will tell..

“-Gal, there’s a bomb under my counter! Should i cut the red wire??

-Deli, you’re not in a movie! There are no red wires here!

-What about the yellow one?

-Not even the green one! In real life they are all black and in real life the bomb explodes and everyone dies.

-Thank you Gal! It makes me feel so safe what you just said.”

And, if you want to know my dear readers, the bomb is still under my counter and I’m still waiting for the other bomb specialist to come and save us from this enormous danger!

However, listen to me Gal, the world might have millions of bomb specialists, we know..They’re maybe called ‘batman’ or whatever, but noone, believe me, noone will ever have better eyelashes than you do!!

I will miss you a lot!

Sigurisht që nuk duhet të prisni që të hani spageti putaneska apo karkaleca deti te ‘Mrizi i Zanave’..Bëhuni gati për të ngrënë gjëra të zakonshme, të ofruara në një mënyrë që me siguri do ta shijoni.

Lëngu i shegës

DSC08345

Mos u trembni! Nuk do të largoheni pa u ngopur!

DSC08354 Read the rest of this entry »

Every day has a twilight

Posted: February 10, 2015 in FOTO GALERI
Tags:
find 4 me logo dritare

Find Four Cafe Korça

Little pieces of joy

Posted: February 10, 2015 in FOTO GALERI
Tags:
Find Four Cafe Korça

Find Four Cafe Korça

matern7

The present and the future

Posted: February 10, 2015 in FOTO GALERI
Tags:
Ezan

Ezan

couple-restaurant

“Fransuai e pyeti se ç’do të pinte. Gjithçka varej nga porosia e saj. Ai mendoi: Po të marrë një kafe pa kafeinë do të çohem e do të iki. Në një takim të kësaj natyre, njeriu nuk ka të drejtë të pijë kafe pa kafeinë. Kjo është pija më e papërshtatshme për një muhabet të këndshëm. E njëjta gjë mund të thuhet për çajin.ende s’je ulur mirë dhe vetja të duket sikur gjendesh brenda një fshikëze krimbi mëndafshi pak të flashkët. E ndien veten sikur do të kalosh një varg të dielash pasdite duke parë televizor. Ose më keq: Read the rest of this entry »

Çorba jonë allafrënga

Posted: January 19, 2015 in AKTUALITET
Tags:

Nga Delinda Muçollari

03fe67f8a9b6a3d957cf1461471475dd

7janar 2015. Mund të ishte çdo ditë tjetër.

Paris. Vështirë të mendosh se mund të jetë e rastësishme diçka që ndodh në një nga nyjet e Europës.

Media. Të nxit menjëherë një reaksion arsyetimesh lidhur me pushtetin që zotëron duke u shndërruar në shkrepësen që u vë flakën dhjetëra konflikteve që ziejnë anë e kënd.

Islam. Një nga dimensionet e botës ku jetojmë që gëzon statusin si një nga shtyllat e njerëzimit, ashtu sikurse dhe evokon një mllef të pazgjidhshëm në memorien e shumë njerëzve, të imponuar apo edhe të qëllimtë.

ISIS. Sinonim i një epidemie që po asimilon territor çdo ditë e më shumë në veshët e botës dhe po rekruton në rradhët e veta ushtarët e terrorit gjithnjë e më të shumtë në numër.

Charlie Hebdo. Emër i një mediumi gati të panjohur më parë , i cili bëri xhiron e botës brenda 24 orësh duke e paguar çmimin me 12 jetë njerëzore.

E mbi gjithë këto, qëndron kryefjala e konfliktit dhe antipodi i paqes: TERRORIZËM.
Read the rest of this entry »

matern4

Sleelping baby Emerald

Posted: January 6, 2015 in FOTO GALERI
Tags:

matern11