Image

First day at work-horrible! First day at Internship- amazing!!

So, I`m taking up a course on media and journalism until June and it`s needed a really hard work by me to achieve what i have to do these months. We are at “Club fm” studio, one of the bests radios on Albania. There`s my friend smiling at this picture and me speaking on the microphone. We`re really glad about it. Read the rest of this entry »

Image

Fiksimi për të patur në duar një produkt “Apple”, “Samsung” apo marka të tjera gjigande të teknologjisë, po shndërrohet padashur në një patologji të lehtë ose jo për të rinjtë sot përqark globit. Menjëherë pas daljes në treg të një produkti I-phone, I-pod, lap-top etj. me qindra blerës nxitojnë të kenë të parët emrat e fundit të tregut ndërkombëtar. Siç duket, edhe pse më rrallë, e njëjta gjë po ndodh edhe në vendin tonë. Shumë prej miqve e të njohurve të mi përdorin një apo më shumë prej këtyre produkteve dhe dëshira për tu përditësuar me teknologjinë e fundit bëhet gjithmonë e më e madhe.

Por, si e shoh unë fenomenin e “mollëzimit” në Shqipëri?

Është i pamohueshëm fakti që shumë shqiptarë mund t`i përballojnë çmimet e këtyre risive teknologjike dhe nuk përbën problem për ta update-imi i herpashershëm me këto produkte luksi. Megjithatë, Read the rest of this entry »

Image

Strehë në teatrin e të qeshurave

I shoh si po tkurren një nga një kalimtarët në rrugë. Kryqëzojnë krahët rreth vetes dhe nxitojnë për të kaluar vijat e bardha, me apo pa dritë të gjelbër. Në  këtë ajër të ftohtë të pasditës që të godet fytyrës duket se janë të justifikuar. Le të nxitojnë! Ngutemi dhe ne për të arritur sa më shpejt tek teatri i komedisë. S`duam aspak të sfidojmë retë që janë përveshur në formë kërcënuese, e shpejtojmë të strehohemi në teatrin e të qeshurave. Nuk duam të vonohemi. Sipari hapet pas 30minutash dhe urojmë që ende të ketë bileta, qoftë edhe në rreshtat e fundit. Të kthehemi “duarbosh” në shtëpi, nuk mundet! “Djemtë Gazmorë”do të duhet të qeshin me ne! Read the rest of this entry »

The protest.Who is going to protect us, if our government does not?

An albanian man was killed by the warders in a greek prison after being tortured. The albanian citizens protest because noone is being punished for that inhumane action!

Image  —  Posted: April 12, 2014 in ALBANIAN VOICE, EVERYTHING ABOUT WORLD, FOTO GALERI

Who is going to protect us, if our government does not?

An albanian man was killed by the warders in a greek prison after being tortured. The albanian citizens protest because noone is being punished for that inhumane action!

Image  —  Posted: April 12, 2014 in ALBANIAN VOICE, FOTO GALERI

A sad comedy..

Posted: April 11, 2014 in ALBANIAN VOICE, TEATËR

Image

It`s sad how a comedy turns out to be not funny..It happened yesterday while watching a play in the theater. I was expecting that “The Sunshine Boys” written by Neil Simon, to be very hilarious, but I left the playhouse not that joyous. At the most important part of the play, it started raining. We all were inside, but we could hear the noise of rain hitting the roof with all its power. It became very strong so that the actors could not be heard. Read the rest of this entry »

Foto gjatë shfaqjes së komedisë “Djemtë Gazmorë” në Teatrin Kombëtar të Komedisë. Në role kryesore: Robert NDRENIKA, Viktor ZHUSTI, Elia ZAHARIA.

Image  —  Posted: April 11, 2014 in FOTO GALERI, TEATËR

Foto gjatë shfaqjes së komedisë “Djemtë Gazmorë” në Teatrin Kombëtar të Komedisë. 10.4.2014

Image  —  Posted: April 11, 2014 in FOTO GALERI, TEATËR

Gentjan Alinani Portreti i nje studenti te gazetarise, i cili eshte gjithashtu kryeredakton i nje prej gazetave te sportit ne vend. Rrefimi i tij si e ka pare kete profesion ne fillimet e tij, dhe cfare ka ndryshuar tashme tek ai ne rolin e drejtuesit. Gentjan Alinani : “Karriera eshte produkt i perkushtimit dhe fatit”        Nga Delinda Mucollari

Link  —  Posted: April 10, 2014 in AKTUALITET, PERSONAZH

Image

People in my country are so weird. They wake up every morning and go to bed at nights complaining about their lives, but they don`t do a thing to change that. They always blame the others about their worries and stress and they don`t see what is really going on. For example, my cousin, who is graduated at law school, is very sad about the fact she can`t find a job. Read the rest of this entry »